Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 159- 2.4 или 1.9

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нищо против 1,9, това си е един разкошен мотор, но това си е мотора на Опел Зафира, предимно икономичен, а не да дава някакви емоции
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не всички търсят мощ!
      Много хора си купуват визия с компромисен вариант за двигателя, който обаче напълно задоволява нуждите им
      Никой не отрича мощността и ресурса на по-големия двигател, НО.... какво от това?! Не всеки го търси
      sigpic

Comment

аналогии със зафира мисля, че са безсмислени

този двигател, с това купе, с това окачване са изключително добра комбинация

2.4 на този разход даже не върви достатъчно

нищо, че е превъзходен в динамично отношение двигател

1.9 е много по-лесен за живеене
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          аналогии със зафира мисля, че са безсмислени

този двигател, с това купе, с това окачване са изключително добра комбинация

2.4 на този разход даже не върви достатъчно

нищо, че е превъзходен в динамично отношение двигател

1.9 е много по-лесен за живеене
          Само да уточним 1.9 16V

---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:27 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Нищо против 1,9, това си е един разкошен мотор, но това си е мотора на Опел Зафира, предимно икономичен, а не да дава някакви емоции
          Ха, Опел купуват дизелите от Фиат, а не обратното
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Кво значи мотора на Опел Зафира бе бате,тва че Опел са го избрали да го ползват/сега вече и 2.0/,може само да ласкае италианците,защо не избраха 2.4 за голям мотор,а взеха 3.0 на Исузу/нищо че е голям кенеф и си топи буталата за добър ден/
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Кво значи мотора на Опел Зафира бе бате,тва че Опел са го избрали да го ползват/сега вече и 2.0/,може само да ласкае италианците,защо не избраха 2.4 за голям мотор,а взеха 3.0 на Исузу/нищо че е голям кенеф и си топи буталата за добър ден/
              Мъри, не се нерви за нищо.
              В неделя съм на Дупница. Някой ако иска да му огледам някоя кола там да ми каже
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                Мъри, не се нерви за нищо.
                В неделя съм на Дупница. Някой ако иска да му огледам някоя кола там да ми каже
                Аз не се нервя бате,както казват хората,за всеки влак си има пътници Който иска динамика,висок разход и скъпа поддръжка си взима 2.4,който иска по нисък разход,поддръжка като на старите ЖТД-а си взима 1.9/16в обаче,8в не става за 159/ тва е
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

e 16в естествено, аз 8 клапановия не го слагам въобще в сметките
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                    Аз не се нервя бате,както казват хората,за всеки влак си има пътници Който иска динамика,висок разход и скъпа поддръжка си взима 2.4,който иска по нисък разход,поддръжка като на старите ЖТД-а си взима 1.9/16в обаче,8в не става за 159/ тва е
                    Ами аз горе-долу същото съм написал
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ами аз горе-долу същото съм написал
                      ма не си се изразил ясно за зафирата, та затова те захапахме
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      0879369082

Comment

Така обиколих Пловдив, София, Дупница- не намерих кола която да ми хареса- почти всичко което видях беше комби и само две които не бяха, но пък те бяха цвят какъвто не искам-сив и червен и нямаха кожен салон. Ако някой знае да се продава 159ка- ЧЕРНА или ТЪМНО СИНЯ с КОЖЕН САЛОН-задължително и да не е комби- двигател 1.9 или 2.4 или някой от форума ако продава такава да пише

Comment

Първоначално публикувано от deyanboy78 Покажи съобщение
                          Така обиколих Пловдив, София, Дупница- не намерих кола която да ми хареса- почти всичко което видях беше комби и само две които не бяха, но пък те бяха цвят какъвто не искам-сив и червен и нямаха кожен салон. Ако някой знае да се продава 159ка- ЧЕРНА или ТЪМНО СИНЯ с КОЖЕН САЛОН-задължително и да не е комби- двигател 1.9 или 2.4 или някой от форума ако продава такава да пише

След като ти се изясни горе долу какво търсиш, си пусни тема в ''купува'' колега и успех с намирането.
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                          X